1401/03/29 724
گرامر آیلتس در واقع همان گرامر زبان انگلیسی است که شاید به طور مستقیم بخشی برای ارزیابی آن در این آزمون در نظر گرفته نشده باشد اما تسلط بر آن، برای پاسخگویی درست به تمام سوالات، ضروری است. تمرین گرامر آیلتس نسبت به بقیه بخش های آموزش زبان انگلیسی سخت تر است و بیشتر زبان آموزان ازآن فرار میکنند. از آنجاییکه برای خواندن، نوشتن و صحبت کردن، به گرامر نیاز داریم، تمرین این قواعد از مهمترین و اصلی ترین مباحث برای آمادگی آیلتس است.
گرامر زبان انگلیسی را به طور کلی با دو روش میتوان یاد گرفت:
۱. Deductive
این روش یادگیری سنتی تا چند سال پیش بهترین روش تمرین گرامر آیلتس به شمار می آمد اما از آنجاییکه زبان آموز را خسته می کرد، کم کم با روش های دیگری جایگزین شد و به همین علت چندان توصیه نمیشود. روش کار به این صورت است که استاد اول قواعد را میگوید و زبان آموز باید آنها را حفظ کند و بعد در قالب جمله از قواعد استفاده کند.
۲. Inductive
در این روش استاد زبان، ابتدا از مثال های مشابهی از فیلم، مکالمه، متن ریدینگ و یا مثال های خود استفاده میکند و سپس ساختار قواعد را توضیح میدهد که این روش نسبت به روش قبلی مرسوم تر است و به عنوان بهترین روش تمرین گرامر آیلتس شناخته می شود.
۱. امروزه همه ی ما به اینترنت و منابع مختلف دسترسی گسترده داریم و میتوانیم بدون هزینه ی گزاف به این منابع دسترسی پیدا کنیم. به عنوان مثال تماشای فیلم و سریال به زبان اصلی، گوش کردن به موسیقی و پادکست و یا تماشای اخبار میتواند به یادگیری بسیار کمک کند. با این روش تمرین گرامر آیلتس، به تدریج ساختار قواعد در ذهن تثبیت میشود.
۲. شرکت کردن در مکالمات با افرادی که انگلیسی زبان هستند باعث میشود که گوش ما با گرامر انگلیسی آشنا شود.
پیشنهاد نویسنده: نکات آزمون آیلتس + کارهایی که باید در روز امتحان انجام دهید
۳. گرامر نوشتاری یادتان نرود به این علت که گرامر نوشتاری بسیار رسمی است و برای افرادی که میخواهند در آزمون های بین المللی شرکت کنند بسیار کارآمد است. بهترین روش برای تمرین گرامر نوشتاری آیلتس، خواندن متن های متعدد و یادداشت برداری است.
بخش رایتینگ هم جزء بخش های سخت یادگیری است ولی با کسب یک سری مهارت ها می توانیم آن را تقویت کنیم.
از جمله بهترین روش های برای تمرین گرامر آیلتس؛ نوشتن خاطرات یا نوشتن کارهای روزمره، افزایش دایره لغات، نوشتن انشاء درباره یک موضوع، خلاصه نویسی، ویرایش و اصلاح نوشته ها، توصیف تصاویر و … است.
خاطره نویسی یکی از ساده ترین روش های نوشتاری است که کمک بسیاری در یادگیری میکند اما ممکن است بعد از مدتی نوشتن خاطرات برای شما خسته کننده شود و آن را رها کنید. برای روتین شدن این کار می توانید کارهای روزمره ی خود و یا حتی به نوشتن موضوعی که علاقه دارید بپردازید.
هدف از انجام این کار این است که شما هر روز به نوشتن عادت کنید.
زمانی که دایره لغات شما زیاد باشد هنگام نوشتن زمان کمتری صرف فکر کردن میکنید و می توانید متن بهتری بنویسید.
برای افزایش دایره لغات توصیه میشود که در طول روز ۱۰ الی ۱۵ کلمه ( اگر بیشتر در توانتان هست که بهتر) را یاد بگیرید و با آن جملات و مثال های زیادی بخوانید که کاربرد آن کلمه را در جاهای مختلف یاد بگیرید.
در دوران مدرسه همه ی ما حداقل یک انشاء نوشتیم. یکی دیگر از روش های موثر انتخاب یک موضوع برای انشاء نوشتن است.
در زبان انگلیسی نوشتن انشاء شامل ۳ بخش است؛
مقدمه ( Introduction )، بدنه ( Body ) و نتیجه گیری ( Conclusion )
مقدمه، پاراگراف اصلی متن است که نویسنده به بیان کلیاتی درباره موضوع و ایده های اصلی اشاره میکند. سپس بخش بدنه که شامل ۲-۳ پاراگراف است که در هر پاراگراف شما باید یکی از دلایل خود را بیان کرده و به خوبی آن را توجیه کنید. در آخر باید از تمامی مطالب گفته شده در متن به صورت کلی یک نتیجه گیری معقول کنید.
خلاصه نویسی یکی دیگر از روش هایی ست که ممکن است خسته کننده باشد اما بسیار مفید واقع میشود زیرا این تکنیک بدون توجه به سطحی که دارید، از مبتدی تا پیشرفته، میتواند باعث تقویت مهارت رایتینگ شما شود. این تکنیک روش ساده ای است، شما میتوانید داستان، فیلم، کتاب، متن، مقاله و یا هر منبع خواندنی انتخاب کنید و موضوع اصلی ( Main Idea ) آن را بیابید، جزئیات مطرح شده را یادداشت کنید و سپس تمام مطالب را به صورت کوتاه، مختصر و به زبان خودتان به انگلیسی بنویسید.توجه داشته باشید که اگر در سطوح اولیه یادگیری زبان انگلیسی هستید، بهتر است فیلم ها و کلیپ های کوتاه را را تماشا کنید و تمام تلاش خود را برای نوشتن خلاصه ان چه که دیده اید، انجام دهید .
پیشنهاد نویسنده: تمرین هایی برای تلفظ صحیح کلمات در انگلیسی
مهم این است که بنویسید و به این ترتیب خودتان متوجه می شوید که در کدام بخش های گرامر انگلیسی مشکل دارید و می توانید از مدرس تان برای حل این مشکل کمک بگیرید.
هیچ متنی وجود ندارد که بدون ویرایش و اصلاح متن کاملی باشد. شما تا زمانی که نوشته ی خود را مطالعه و اشکالات خود را اصلاح نکنید نمی توانید بگویید مهارت رایتینگ تان تقویت شده. شما باید در این بخش به رسا بودن متن دقت کنید زیرا نوشته ی شما باید واضح باشد که خواننده را گیج نکند.
شما در این روش می توانید با انتخاب یک تصویر و توصیف جزئیات آن مهارت رایتینگ خود را تقویت کنید. به طور مثال می توانید یک عکس از سکانس فیلمی را انتخاب کنید و متن خود را بنویسید و یا تصویری از اثر مشهور نقاشی را توصیف کنید.
از بهترین روش های موثر تمرین گرامر آیلتس که میتواند به شما کمک کند آزمون های گذشته ی آیلتس است که شما میتوانید آن ها را با پاسخشان بررسی کنید و ۴ مهارت اصلی خود را که شامل Listening (شنیداری)، Reading (خواندن)، Writing (نوشتاری) و Speaking (گفتاری) تقویت کرده و با آمادگی کامل در آزمون آیلتس شرکت کنید.
هیچ نظری برای این مقاله ثبت نشده است |